Blackjack Switch Strategie

Als jij al een fervent Blackjack speler bent, dan weet je hoe belangrijk het spelen met behulp van een strategie is. Als jij ervoor kiest om Blackjack Switch te gaan spelen wordt een strategie nog veel belangrijker. De mogelijkheden in dit spel zijn veel groter. Je kans op Blackjack is wel groter maar de winst hiermee is ook wat kleiner. Het is dus heel belangrijk om dit spel met een strategie te spelen. Op deze pagina leggen we je uit wat de meest voorkomende Blackjack strategie is, waarom je met hulp van een strategie zou moeten spelen en als laatste de basis strategie voor Blackjack Switch.

Waarom Blackjack met een strategie spelen?

Blackjack is een kansspel. Toch speelt kennis en behendigheid een grote rol. In het bijzonder op de lange termijn. Als je af en toe één speelronde speelt, is dit minder belangrijk. Het spelen met een strategie geeft jou als speler de mogelijkheid om een voordeel te hebben en dan voornamelijk bij de minder ervaren spelers. Je kan jezelf dus altijd verbeteren bij dit spel. Met een goede strategie worden je winkansen groter. Het is heel erg belangrijk om een strategie heel streng te volgen en deze ook heel veel te oefenen.

De basisstrategie van Blackjack

Deze strategie heeft zichzelf bewezen. Met deze strategie heb jij als speler de beste winkansen ten opzichte van de bank. Deze strategie werkt het beste als er automatisch wordt geschud met behulp van een machine en waarbij de kaarten na afloop van iedere ronde weer terug gaan in het stok. Deze strategie is uitstekend toe te passen voor mensen die online blackjack spelen. Omdat er continu wordt geschud zijn de kansen dat bepaalde kaarten zullen komen in iedere ronde gelijk. Bij deze strategie gaat het niet om het aantal spelers dat meedoet, ook de volgorde van het aantal spelers is niet van belang. Alleen jouw eigen hand speelt een rol en de open kaart van de dealer.

Uitleg van de basisstrategie van Blackjack

Om deze basisstrategie te volgen hoef je eigenlijk maar een paar regels te volgen en je hier ook echt aan te houden. Als de eerste kaart van de dealer laag is dus een 2 – 6 is dit heel gunstig voor jou als speler en niet voor de bank. Als speler is het van belang dat je in dit geval veel gaat splitsen en verdubbelen en al te passen bij een 12 – 16. De kans is dan groter dat de dealer boven de 21 uit komt. Het is logisch dat in dit geval hogere eerste kaarten van de dealer ongunstig zijn voor jou als speler. Heb je een Aas koop dan langer door om zo dicht mogelijk bij de 21 te komen. In geval van nood word je Aas 1 punt waard in plaats van 11 waardoor je kansen om er dichtbij te komen groter is.

De basisstrategie van Blackjack Switch

Welke strategie je ook volgt. Het is belangrijk deze pas te volgen na de eventuele switch. Bij de switch is het natuurlijk belangrijk dat je de meest gunstige combinatie voor jezelf maakt, maar hierna komt je strategie pas om de hoek kijken. Bij een goede strategie voor blackjack switch komt veel kijken. Wij hebben dit voor jullie teruggebracht naar een aantal regels. Namelijk de harde hand kopen of passen en de zachte hand kopen of passen regels.

Uitleg van de basisstrategie van Blackjack Switch

Als we kijken naar de te volgen regels bij een harde hand, is het belangrijk dat je je aan een paar zaken houdt. Pas op alle harde handen van 17 of meer punten. Vraag om een kaart bij 12 – 16 punten van een 7 tot een Aas als kaarten in je hand. Als we kijken naar de regels bij een zachte hand is het volgende heel erg belangrijk. Pas altijd als je 19 of 20 hebt. Als je veel lage kaarten hebt pas dan bij 18, zeker als je er nog een Aas bij hebt zitten. Als jij je aan deze regels houdt kun jij binnen no time een perfecte strategie voor jezelf ontwikkelen om nog beter te worden in Blackjack Switch.